Design og utvikling av treffsikre nettsteder
- for bedriftskunder, lag, foreninger og privatpersoner
Sist oppdatert 15.04.2012
Referanseprosjekt fra Innertier Webdesign: Skambankt

Referanser

Innertier Webdesign har en kontinuerlig og god pågang av prosjekter fra et bredt spekter av kunder. Vi har allerede rukket å få en høyst variert liste av referanser, og nedenfor finner du en presentasjon av nettstedene som er utviklet av Innertier Webdesign.

Tu dyreklinikk (2012)

Tu dyreklinikk Tu dyreklinikk ble etablert i 1970 og var dermed en av de første smådyrklinikkene i Norge. Klinikken har vært under stadig ombygging og modernisering og fremstår i dag som en velutstyrt klinikk som tilbyr det meste av tjenester innen smådyrpraksis.

Tu dyreklinikk er en trivelig klinikk lokalisert i landlige omgivelser med gode parkeringsmuligheter. Klinikken har et bredt faglig tilbud og gode åpningstider. Våre veterinærer er engasjerte og har høy kompetanse å tilby deg og ditt kjæledyr. Vi ønsker å imøtekomme dine forventninger til kvalitet og personlig service.

Vårt mål er friske dyr og fornøyde kunder.

Veterinærene ved Tu dyreklinikk er medlemmer av Den norske veterinærforening (DNV).

Nøkkeldata Informasjon
Publisert dato: 14. april 2012
Teknologi: PHP, MySQL
Funksjonalitet: Wordpress publiseringsløsning
Ekstern lenke: http://www.tudyreklinikk.no
Annen info: -

Info Vest Forlag (2011)

Info Vest Forlag Info Vest Forlag har knyttet til seg forfattere som i det daglige jobber med barn og unge, noe vi mener gir en nærhet til ulik problematikk og løsninger. Siden 1985 har vi levert fagbøker, spesial litteratur og skjema til bruk i skoleverket, barnehager, PPT og andre som vil finne nytte av våre produkter.

Våre mest kjente bidragsytere innen fagbøker om matematikk og pedagogikk er dr. scient Olav Lunde og innen språkutvikling professor Irene Johansson med Les Lett serien (Karlstadmodellen). Vi har også hatt stor suksess med Alle Med observasjonsskjema, (solgt i 300 000 eksemplarer).

Vi jobber tett sammen med andre forlag slik at vi alltid kan finne en god løsning på det du måtte ønske.

Vi ønsker å utgi bøker som gir ekstra faglig påfyll for leseren og videre bidra til å utvikle og formidle skjema for en best og enklest mulig hverdag for alle skoler, barnehager og PPT-kontorer i Norge, samt til Høgskoler/Universiteter, skoleadministrasjoner, pedagogiske sentra, Statped. og andre lag og organisasjoner.

Er du interessert i spesiallitteratur for skole og barnehage? Ta kontakt med Info Vest Forlag!

Nøkkeldata Informasjon
Publisert dato: 08. juli 2011
Teknologi: PHP, MySQL
Funksjonalitet: Wordpress publiseringsløsning
Ekstern lenke: http://www.infovestforlag.no
Annen info: Ekstern nettbutikk driftes av Mamut

My GS Adventure (2010)

My GS Adventure Edgar Stokka fra Innertier Webdesign er en entusiastisk motorsyklist, og etter et opphold fra "motorsykling" på omtrent år fant han omsider tilbake til sin pasjon. Valg av ny motorsykkel var avgjort for lenge siden, det måtte bli en BMW R 1200 GS Adventure - den ultimate tursykkelen!

Edgar ønsket å formidle sin entusiasme over denne fantastiske motorsykkelen gjennom å etablere et eget nettsted - eller rettere sagt en blog - som tok for seg hans eventyr på GS Adventure motorsykkelen - derav My GS Adventure.

My GS Adventure er en blog slik den er ment å være - her finner du vurdering av motorsykkel, utstyr og tilbehør, bilder, reisetips og mye annet fra en engasjert motorsyklist som gjerne ønsker å dele sin begeistring for BMW motorsykkel-ingeniørkunst!

Nøkkeldata Informasjon
Publisert dato: 18. september 2010
Teknologi: PHP, MySQL
Funksjonalitet: Wordpress publiseringsløsning
Ekstern lenke: http://www.mygsadventure.com
Annen info: Personlig webside, del av EdgarStokka.NET

Mirakelstaff (2010)

Mirakelstaff Da nettsiden for Mirakelstaff ble lansert i slutten av 2009 var det hele preget av hastverk. Hunden Mira var gravid med et kull valper som skulle selges, og fokuset var å få en enkel nettside på plass i en fei for å promotere salget av disse. Nettsiden ble en stor "kommersiell" suksess med stor pågang på websidene og mange interesserte kjøpere til de fem nydelige Stoffordshire Bull Terrier valpene.

Da det i 2010 ble besluttet at et nytt kull skulle komme ble det tenkt litt nytt også i forbindelse med nettstedet. En klar svakhet ved første versjon var at det var 100% statisk - eventuelle oppdateringer (bilder og tekst) måtte utføres av Innertier Webdesign. Mirakelstaff ønsket selv en enklere og mer fleksibel løsning, noe Innertier Webdesign selvsagt var behjelpelige med å få på plass.

"Nye" Mirakelstaff er basert på Wordpress, verdens mest utbredte publiseringsløsning på Internett. Med dette har Mirakelstaff fått full fleksibilitet til å oppdatere og administrere eget nettsted - og Innertier Webdesign har fått mer tid til overs til å jobbe med andre prosjekter - kanskje ditt?

Nøkkeldata Informasjon
Publisert dato: 12. september 2010
Teknologi: PHP, MySQL
Funksjonalitet: Wordpress publiseringsløsning
Ekstern lenke: http://www.mirakelstaff.com
Annen info:

Skambankt (2010)

Skambankt Ventetiden er endelig over, og Skambankt er omsider klare med sitt fjerde album, "Søvnløs". Og det var verdt å vente på, se bare her hva Platekompaniet skriver:

"Anført av de meget lovende singlene 'Mantra' og 'Amnesti' er Jæren-rockerne Skambankt omsider klare med sitt fjerde album. Og formen fra Spellemannominerte Hardt Regn (2009) er i behold på Søvnløs: Bandet har fortsatt der forgjengeren slapp, og er klare for å slippe nok en kraftfull, svingende, hissig og melodiøs rockebastard løs på publikum."

Skambankt valgte å samarbeide med Innertier Webdesign for tredje gang, og med utgangspunkt i en mengde ferdigprodusert og fantastisk grafikk fra Commando Group ble det utarbeidet en statisk webside for profilering av bandet og det nye albumet. All oppdatering av nyheter og lignende gjør Skambankt nå via Facebook og Twitter.

Nøkkeldata Informasjon
Publisert dato: 31. august 2010
Teknologi: PHP
Funksjonalitet: Statisk webside - all oppdatering via Facebook og Twitter
Ekstern lenke: http://www.skambankt.com
Annen info: Grafisk design av Commando Group (Ida Ekroll).

Telme2 (2010)

Telme2 Telme2 er et multinasjonalt selskap med en filosofi om å produsere innovative, stilfulle og prisgunstige kvalitetsprodukter. Selskapets produkter er et resultat av enestående industrielt design fra Danmark, innovativ konseptutvikling i Norge og utvikling og produksjon av høy kvalitet i Kina.

I forbindelse med lansering av denne denne nettsiden presenterte Telme2 produktet "BTS01 Compact Bluetooth Stereo Speakers" for det internasjonale markedet, og håper med dette å kommunisere mest mulig effektivt med forbrukere rundt eksisterende og fremtidige produkter.

Løsningen levert fra Innertier Webdesign er 100% basert på Wordpress, noe som muliggjør redigering av alt innhold på samtlige sider av kunden selv.

Nøkkeldata Informasjon
Publisert dato: 9. august 2010
Teknologi: PHP, MySQL
Funksjonalitet: Wordpress publiseringsløsning
Ekstern lenke: http://www.telme2.com
Annen info:

Skambankt (2010)

Skambankt Skambankt er et hardrockband fra Jæren i Rogaland. Bandet ledes av Terje Winterstø Røthing, under pseudonymet Ted Winters. Winterstø Røthing er også kjent som gitarist i Kaizers Orchestra. På selveste 17. mai 2010 gav bandet ut en ny singel - Mantra!

I forbindelse med lansering av denne singelen ble Innertier Webdesign kontaktet for å sette opp en enkel nettside - i påvente av mer funksjonalitet når det nærmer seg utgivelse av nytt album over sommeren.

Nøkkeldata Informasjon
Publisert dato: 14. mai 2010
Teknologi: PHP
Funksjonalitet: Statisk webside
Ekstern lenke: http://www.skambankt.com
Annen info: Nytt nettsted kommer i forbindelse med utgivelse av nytt album.

Mirakelstaff (2009)

Mirakelstaff Mirakelstaff driver med oppdrett og salg av Staffordshire Bull Terrier valper.

Mirakelstaff holder fysisk til på Klepp i Rogaland, men har erfart verdien av tilstedeværelse på Internett i forbindelse med deling av informasjon om og salg av sine Staffordshire Bull Terrier valper. Nettstedet har fått svært gode tilbakemeldinger fra potensielle kjøpere av valper og andre interesserte som har vært innom.

Nøkkeldata Informasjon
Publisert dato: 7. desember 2009
Teknologi: PHP
Funksjonalitet: Statisk webside
Ekstern lenke: http://www.mirakelstaff.com
Annen info:

BSK Reunion (2009)

BSK Reunion I 2009 var det 15 år siden 12 forventningsfulle gutter og ei jente møtte til opptak på stridsvognlinja ved Befalsskolen for Kavaleriet på Trandum.

I forbindelse med gjennomføringen av en etterlengtet sammenkomst for de 13 heldige og instruktører ved stridsvognlinjen i april 2009 ble det laget et eget nettsted. Dette ble brukt for utveksling av praktisk informasjon rundt selve BSK Reunion og deling av minner i form av bilder og livlige diskusjoner på forumet. Nettstedet ble laget i så enkelt som overhode mulig, og med et gjennomgående militært preg.

Nøkkeldata Informasjon
Publisert dato: 26. desember 2008
Teknologi: PHP
Funksjonalitet: CMS, Min side-profil, RSS
Ekstern lenke: -
Annen info:

Naglevik Panorama (2008)

Naglevik Panorama Dette nettstedet er etablert for profilering av hyttedrømmen Naglevik Panorama, en fantastisk eiendom og et nyoppført kvalitetsbygg ytterst i havgapet på Eigerøy utenfor Eigersund.

Naglevik Panorama kommer for salg våren 2009 og på dette nettstedet finner du menger av informasjon om prosjektet samt bildeserier tatt i løpet av byggeprosessen siden oppstarten i april 2007.

Nøkkeldata Informasjon
Publisert dato: 22. oktober 2008
Teknologi: PHP
Funksjonalitet: Statisk webside
Ekstern lenke: http://www.edgarstokka.net/Naglevik/
Annen info:

Magneten Sport (2008)

Magneten Sport Magneten Sport ble etablert i 2003 med et mål om å være best på service, fagkompetanse og kvalitet. Magneten Sport er kjedeuavhengig og vil derfor ha et helt annet varesortiment enn ordinære kjedebutikker.

Med en faglig dyktig betjening, et meget bra vareutvalg og eget sykkelverksted er Magneten Sport en fullsortiments sportsbutikk på hele 600 m2, og med hjelp fra Innertier Webdesign har nå Magneten Sport også etablert seg med et moderne og nyttig nettsted.

Magneten Sport har også tidligere hatt en nettside, men denne var tungvint å oppdatere og ble etterhvert så utdatert at man besluttet å sette nettsidene til side i en periode. Innertier Webdesign ble da kontaktet, og sammen kom vi fram til et nytt og spennende design, og ikke minst et brukervennlig administrasjonssystem (CMS) som gjør det mulig for de ansatte selv å oppdatere deler av innholdet på nettstedet.

Nøkkeldata Informasjon
Publisert dato: 8. mars 2008
Teknologi: PHP, MySQL
Funksjonalitet: CMS
Ekstern lenke: http://www.magnetensport.no
Annen info:

Dreyerbu (2007)

Dreyerbu Dreyerbu er en tidligere bedriftshytte i Sirdalen med hele 28 sengeplasser og kort vei til kjente skianlegg som Ålsheia, Fidjeland, Ådneram og Tjørhomfjellet.

Hytta blir markedsført som en "storhytte" spesielt godt egnet for utleie til skoleklasser, grupper og bedrifter. Mangel på markedsføring og et svikt i antall andelseiere som ønsket å bruke hytta førte til at Innertier Webdesign ble kontaktet for å lage et nytt nettsted for Dreyerbu.

Etableringen av nettstedet er en del av et moderniserings- og effektiviseringsarbeid som Stiftelsen Dreyerbu nå er i gang med. Man har vurdert det slik at en stadig større porsjon av hyttas andelseiere nå er brukere av Internett og e-post, og at deling av informasjon via et eget nettsted derfor er en langt mer effektiv kommunikasjonsmåte enn gjennom bruk av brevark. En annen gevinst av dette er jo selvsagt at man da også når ut til en langt bredere publikum av andre potensielle leietakere slik at man lettere kan få leid ut ledig kapasitet.

Nøkkeldata Informasjon
Publisert dato: 3. november 2007
Teknologi: PHP, MySQL
Funksjonalitet: CMS, tilgjengelighetssystem, elektronisk booking, fakturagrunnlag og betalingsoversikt
Ekstern lenke: http://www.dreyerbu.no
Annen info:

Dirdalselva (2007-2010)

Dirdalselva Dirdalselva er en liten perle i Gjesdal kommune i Rogaland. Her tilbys unike fiskeopplevelser i enestående naturomgivelser gjennom hele fiskesesongen.

Innertier Webdesign har nå hjulpet elveeigerlaget med å lage et nettsted slik at informasjon om elva og området rundt enkelt kan nås av alle med tilgang til Internett.

Nettstedet lar blant annet brukere registrere seg for å motta nyhetsbrev fra Dirdalselva, og administrasjonsverktøyet lar utvalgte brukere enkelt administrere og svare på innlegg i diskusjonsforumet.

Nøkkeldata Informasjon
Publisert dato: 3. juni 2007
Teknologi: PHP, MySQL
Funksjonalitet: CMS med blant annet nyhetsbrev
Ekstern lenke: http://www.dirdalselva.no
Annen info: Nytt nettsted fra annen leverandør fra mai 2010.

Magneten Senter (2007)

Magneten Senter Nytt nettsted basert på Wordpress levert i februar 2011.

Bare minutter før midnatt 13. mars 2007 leverte Innertier Webdesign et helt nytt nettsted for Magneten handlesenter på Ålgård.

Magneten har også tidligere hatt et nettsted, men dette har over tid forblitt relativt statisk og sjelden oppdatert, slik at dets nytteverdi uteble. Med det nye nettstedet håper Magneten nå å rette på dette gjennom bruken av en administrasjonsdel (CMS) som lar autoriserte brukere oppdatere informasjonen enkelt og effektivt.

Senterleder Bjørn Stanley Ims forklarer:

"I motsetning til før, da personer med kunnskap om web-programmering måtte tilkalles, kan nå bilder, informasjon om aktiviteter og nyheter, samt administrasjon av nyhetsbrev utføres av ikke-tekniske på svært kort tid. Vårt nettsted er nå blitt et hjelpemiddel for å kunne nå ut til våre kunder med relevant og tidsriktig informasjon på en enkel og særdeles effektiv måte. Med 20 butikker, Posten, gratis parkering - og nå også et nytt nettsted - ligger alt til rette for et godt år for Magneten på Ålgård!"

Nøkkeldata Informasjon
Publisert dato: 12. mars 2007
Teknologi: PHP, MySQL
Funksjonalitet: Wordpress publiseringsløsning (nytt i 2011)
Ekstern lenke: http://www.magneten-senter.no
Annen info:

Skambankt (2007-2009)

Skambankt Skambankt er et hardslående rockeband med opphav og besetningsmedlemmer fra Klepp.

Etter stor suksess med debutalbumet Skambankt (2004), var forventningen store til slippet av oppfølgeralbumet Eliksir mandag 29. januar 2007. Samtidig måtte et nytt nettsted komme på plass, og Innertier Webdesign tok utfordringen.

I god, gammel rocke-ånd kom det litt i seneste laget også opp et ønske om nytt nettsted i forbindelse med plateslippet. Torsdag 25. januar fikk derfor Innertier Webdesign en telefonhenvendelse om å ta et oppdrag - i ekspresfart. Nettstedet måtte være klart innen midnatt søndag.

Så med utgangspunkt i en designskisse utformet av de dyktige folka hos Gosu Design House gikk jeg løs på oppgaven sent fredag kveld. Kun avbrutt av en 4 timers pause lørdag, samt 4-5 timer søvn, gikk helga med på å sy sammen et nettsted, samt et intuitivt og brukervennlig administrasjonsverktøy (CMS - Content Management System) som muliggjør oppdatering av innhold på nettstedet. Et utsnitt av et skjermbilde fra Skambankt CMS er vist nedenfor.

Skambankt CMS

Nøkkeldata Informasjon
Publisert dato: 28. januar 2007
Teknologi: PHP, MySQL
Funksjonalitet: CMS
Ekstern lenke: http://www.skambankt.com
Annen info: Nytt nettsted fra annen leverandør i forbindelse med albumet "Hardt Regn" (26. januar 2009).

Ålgård Håndballklubb (2006)

Ålgård Håndballklubb Ålgård Håndballklubb (ÅHK) fylte 20 år i 2006, og er blant de største klubbene i Rogaland fylke med lag på samtlige alderstrinn både for gutter og jenter.

Nettstedet er utviklet med hovedmålsetting om å fungere som en viktig kommunikasjonskanal såvel innad i klubben som ut mot det øvrige publikumet. Vedlikehold av nettstedet er gjort mulig gjennom et eget administrasjonssystem (Content Management System - CMS) som brukes av et utvalg trenere og andre styremedlemmer.

Administrasjonsverktøyet og dets tilgjengelige funksjoner er basert på brukers rettighetsnivå slik at ikke "alle kan gjøre alt". Det er mulig å administrere personer og brukere, lag og treningstider, enheter, treningshaller, nyheter, nyhetsbrev, samt legge til, endre og slette bilder og nyheter.

Nøkkeldata Informasjon
Publisert dato: 26. august 2006
Teknologi: PHP, MySQL
Funksjonalitet: Skreddersydd, avansert CMS med blant annet adgangsnivåer og overvåking
Ekstern lenke: http://www.algard-hk.no
Annen info: Over 82 000 besøkende (mai 2010) - nøkkelen til suksess ligger i hyppig oppdatering av innhold på sidene.

Nisseklubben (2006)

Nisseklubben Nisseklubben er en venneforening bestående av 8 barndomskompiser fra Klepp og omegn. Klubben har kvartalsvise møter med blant annet prøve-smaking av god mat og drikke.

Idéen om et eget nettsted kom først etter klubbens første møte i desember 2005. Møtet var en stor suksess, og man ønsket blant annet å distribuere bilder fra de såkalte nissefestene.

Løsningen inkludere også en medlemsseksjon der brukere med gyldige brukernavn og passord kan sende e-post til andre medlemmer og holde seg oppdatert på annen medlemsbegrenset informasjon.

Nøkkeldata Informasjon
Publisert dato: 12. desember 2005
Teknologi: PHP, MySQL
Funksjonalitet: CMS, medlemsområde, gruppe-epost
Ekstern lenke: http://www.nisseklubben.com
Annen info:

Kan Innertier Webdesign hjelpe deg?

Vil du vite mer om Innertier Webdesign, eller lurer du på hvilke tjenester vi kan tilby? Du er velkommen til å ta kontakt hvis du vil ha hjelp til å lage et treffsikkert nettsted.

Referanser (hurtiglenker)

Klikk på lenkene for mer utfyllende informasjon om hver referanse.

Kundeuttalelser

Her er noe av det kunder har uttalt om Innertier Webdesign:

Telme2
"Allerede etter første samtale med Edgar Stokka – Innertier Webdesign – ble jeg trygg på at resultatet ville bli bra. Det ble det så absolutt. Alt i henhold til avtale – og vel så det. Innertier Webdesign anbefales derfor uten forbehold!"

- Erlend Brekke, Telme2
Skambankt
"Skambankt bruker Innertier Webdesign fordi det er bedre enn andre løsninger vi har prøvd. Vi vet vi er i trygge hender hos Innertier Webdesign."

- Tollak Friestad, Skambankt
Magneten Sport
"Innertier Webdesign har vært til stede for oss fra første stund med rådgiving og teknisk kompetanse. Kort vei fra utfordring til løsning betyr mest for oss, og der er Innertier Webdesign uslåelig."

- Egil André Ravndal, Magneten Sport