Ålgård Håndballklubb

Ålgård Håndballklubb (ÅHK) fylte 20 år i 2006, og er blant de største klubbene i Rogaland fylke med lag på samtlige alderstrinn både for gutter og jenter.

Nettstedet er utviklet med hovedmålsetting om å fungere som en viktig kommunikasjonskanal såvel innad i klubben som ut mot det øvrige publikumet. Vedlikehold av nettstedet er gjort mulig gjennom et eget administrasjonssystem (Content Management System – CMS) som brukes av et utvalg trenere og andre styremedlemmer.

Administrasjonsverktøyet og dets tilgjengelige funksjoner er basert på brukers rettighetsnivå slik at ikke «alle kan gjøre alt». Det er mulig å administrere personer og brukere, lag og treningstider, enheter, treningshaller, nyheter, nyhetsbrev, samt legge til, endre og slette bilder og nyheter.

Nøkkeldata Informasjon
Publisert dato: 26. august 2006
Teknologi: PHP, MySQL
Funksjonalitet: Skreddersydd, avansert CMS med blant annet adgangsnivåer og overvåking
Ekstern lenke: http://www.algard-hk.no
Annen info: Over 82 000 besøkende (mai 2010) – nøkkelen til suksess ligger i hyppig oppdatering av innhold på sidene.