Skambankt (Eleksir)

Skambankt er et hardslående rockeband med opphav og besetningsmedlemmer fra Klepp.

Etter stor suksess med debutalbumet Skambankt (2004), var forventningen store til slippet av oppfølgeralbumet Eliksir mandag 29. januar 2007. Samtidig måtte et nytt nettsted komme på plass, og Innertier Webdesign tok utfordringen.

I god, gammel rocke-ånd kom det litt i seneste laget også opp et ønske om nytt nettsted i forbindelse med plateslippet. Torsdag 25. januar fikk derfor Innertier Webdesign en telefonhenvendelse om å ta et oppdrag – i ekspresfart. Nettstedet måtte være klart innen midnatt søndag.

Så med utgangspunkt i en designskisse utformet av de dyktige folka hos Gosu Design House gikk jeg løs på oppgaven sent fredag kveld. Kun avbrutt av en 4 timers pause lørdag, samt 4-5 timer søvn, gikk helga med på å sy sammen et nettsted, samt et intuitivt og brukervennlig administrasjonsverktøy (CMS – Content Management System) som muliggjør oppdatering av innhold på nettstedet. Et utsnitt av et skjermbilde fra Skambankt CMS er vist nedenfor.