Magneten Senter

Nytt nettsted basert på WordPress levert i februar 2011.

Bare minutter før midnatt 13. mars 2007 leverte Innertier Webdesign et helt nytt nettsted for Magneten handlesenter på Ålgård.

Magneten har også tidligere hatt et nettsted, men dette har over tid forblitt relativt statisk og sjelden oppdatert, slik at dets nytteverdi uteble. Med det nye nettstedet håper Magneten nå å rette på dette gjennom bruken av en administrasjonsdel (CMS) som lar autoriserte brukere oppdatere informasjonen enkelt og effektivt.

Senterleder Bjørn Stanley Ims forklarer:

«I motsetning til før, da personer med kunnskap om web-programmering måtte tilkalles, kan nå bilder, informasjon om aktiviteter og nyheter, samt administrasjon av nyhetsbrev utføres av ikke-tekniske på svært kort tid. Vårt nettsted er nå blitt et hjelpemiddel for å kunne nå ut til våre kunder med relevant og tidsriktig informasjon på en enkel og særdeles effektiv måte. Med 20 butikker, Posten, gratis parkering – og nå også et nytt nettsted – ligger alt til rette for et godt år for Magneten på Ålgård!»

Nøkkeldata Informasjon
Publisert dato: 12. mars 2007
Teknologi: PHP, MySQL
Funksjonalitet: WordPress publiseringsløsning (nytt i 2011)
Ekstern lenke: http://www.magneten-senter.no
Annen info: Magneten senter er nå blitt Amfi Ålgård og har fått nye nettsider.