Dreyerbu

Dreyerbu er en tidligere bedriftshytte i Sirdalen med hele 28 sengeplasser og kort vei til kjente skianlegg som Ålsheia, Fidjeland, Ådneram og Tjørhomfjellet.

Hytta blir markedsført som en «storhytte» spesielt godt egnet for utleie til skoleklasser, grupper og bedrifter. Mangel på markedsføring og et svikt i antall andelseiere som ønsket å bruke hytta førte til at Innertier Webdesign ble kontaktet for å lage et nytt nettsted for Dreyerbu.

Etableringen av nettstedet er en del av et moderniserings- og effektiviseringsarbeid som Stiftelsen Dreyerbu nå er i gang med. Man har vurdert det slik at en stadig større porsjon av hyttas andelseiere nå er brukere av Internett og e-post, og at deling av informasjon via et eget nettsted derfor er en langt mer effektiv kommunikasjonsmåte enn gjennom bruk av brevark. En annen gevinst av dette er jo selvsagt at man da også når ut til en langt bredere publikum av andre potensielle leietakere slik at man lettere kan få leid ut ledig kapasitet.

Nøkkeldata Informasjon
Publisert dato: 3. november 2007
Teknologi: PHP, MySQL
Funksjonalitet: CMS, tilgjengelighetssystem, elektronisk booking, fakturagrunnlag og betalingsoversikt
Ekstern lenke: http://www.dreyerbu.no
Annen info: