Magneten Sport

Magneten Sport ble etablert i 2003 med et mål om å være best på service, fagkompetanse og kvalitet. Magneten Sport er kjedeuavhengig og vil derfor ha et helt annet varesortiment enn ordinære kjedebutikker.

Med en faglig dyktig betjening, et meget bra vareutvalg og eget sykkelverksted er Magneten Sport en fullsortiments sportsbutikk på hele 600 m2, og med hjelp fra Innertier Webdesign har nå Magneten Sport også etablert seg med et moderne og nyttig nettsted.

Magneten Sport har også tidligere hatt en nettside, men denne var tungvint å oppdatere og ble etterhvert så utdatert at man besluttet å sette nettsidene til side i en periode. Innertier Webdesign ble da kontaktet, og sammen kom vi fram til et nytt og spennende design, og ikke minst et brukervennlig administrasjonssystem (CMS) som gjør det mulig for de ansatte selv å oppdatere deler av innholdet på nettstedet.

Nøkkeldata Informasjon
Publisert dato: 8. mars 2008
Teknologi: PHP, MySQL
Funksjonalitet: CMS
Ekstern lenke: http://www.magnetensport.no
Annen info: