Telme2

Telme2 er et multinasjonalt selskap med en filosofi om å produsere innovative, stilfulle og prisgunstige kvalitetsprodukter. Selskapets produkter er et resultat av enestående industrielt design fra Danmark, innovativ konseptutvikling i Norge og utvikling og produksjon av høy kvalitet i Kina.

I forbindelse med lansering av denne denne nettsiden presenterte Telme2 produktet «BTS01 Compact Bluetooth Stereo Speakers» for det internasjonale markedet, og håper med dette å kommunisere mest mulig effektivt med forbrukere rundt eksisterende og fremtidige produkter.

Løsningen levert fra Innertier Webdesign er 100% basert på WordPress, noe som muliggjør redigering av alt innhold på samtlige sider av kunden selv.

Nøkkeldata Informasjon
Publisert dato: 9. august 2010
Teknologi: PHP, MySQL
Funksjonalitet: WordPress publiseringsløsning
Ekstern lenke: http://www.telme2.com
Annen info: