Skambankt (Søvnløs)

Ventetiden er endelig over, og Skambankt er omsider klare med sitt fjerde album, «Søvnløs». Og det var verdt å vente på, se bare her hva Platekompaniet skriver:

«Anført av de meget lovende singlene ‘Mantra’ og ‘Amnesti’ er Jæren-rockerne Skambankt omsider klare med sitt fjerde album. Og formen fra Spellemannominerte Hardt Regn (2009) er i behold på Søvnløs: Bandet har fortsatt der forgjengeren slapp, og er klare for å slippe nok en kraftfull, svingende, hissig og melodiøs rockebastard løs på publikum.»

Skambankt valgte å samarbeide med Innertier Webdesign for tredje gang, og med utgangspunkt i en mengde ferdigprodusert og fantastisk grafikk fra Commando Group ble det utarbeidet en statisk webside for profilering av bandet og det nye albumet. All oppdatering av nyheter og lignende gjør Skambankt nå via Facebook og Twitter.

Nøkkeldata Informasjon
Publisert dato: 31. august 2010
Teknologi: PHP
Funksjonalitet: Statisk webside – all oppdatering via Facebook og Twitter
Ekstern lenke: http://www.skambankt.com
Annen info: Grafisk design av Commando Group (Ida Ekroll).