Mirakelstaff

Da nettsiden for Mirakelstaff ble lansert i slutten av 2009 var det hele preget av hastverk. Hunden Mira var gravid med et kull valper som skulle selges, og fokuset var å få en enkel nettside på plass i en fei for å promotere salget av disse. Nettsiden ble en stor «kommersiell» suksess med stor pågang på websidene og mange interesserte kjøpere til de fem nydelige Stoffordshire Bull Terrier valpene.

Da det i 2010 ble besluttet at et nytt kull skulle komme ble det tenkt litt nytt også i forbindelse med nettstedet. En klar svakhet ved første versjon var at det var 100% statisk – eventuelle oppdateringer (bilder og tekst) måtte utføres av Innertier Webdesign. Mirakelstaff ønsket selv en enklere og mer fleksibel løsning, noe Innertier Webdesign selvsagt var behjelpelige med å få på plass.

«Nye» Mirakelstaff er basert på WordPress, verdens mest utbredte publiseringsløsning på Internett. Med dette har Mirakelstaff fått full fleksibilitet til å oppdatere og administrere eget nettsted – og Innertier Webdesign har fått mer tid til overs til å jobbe med andre prosjekter – kanskje ditt?

Nøkkeldata Informasjon
Publisert dato: 12. september 2010
Teknologi: PHP, MySQL
Funksjonalitet: WordPress publiseringsløsning
Ekstern lenke: http://www.mirakelstaff.com
Annen info: