My GS Adventure

Edgar Stokka fra Innertier Webdesign er en entusiastisk motorsyklist, og etter et opphold fra «motorsykling» på omtrent år fant han omsider tilbake til sin pasjon. Valg av ny motorsykkel var avgjort for lenge siden, det måtte bli en BMW R 1200 GS Adventure – den ultimate tursykkelen!

Edgar ønsket å formidle sin entusiasme over denne fantastiske motorsykkelen gjennom å etablere et eget nettsted – eller rettere sagt en blog – som tok for seg hans eventyr på GS Adventure motorsykkelen – derav My GS Adventure.

My GS Adventure er en blog slik den er ment å være – her finner du vurdering av motorsykkel, utstyr og tilbehør, bilder, reisetips og mye annet fra en engasjert motorsyklist som gjerne ønsker å dele sin begeistring for BMW motorsykkel-ingeniørkunst!

Nøkkeldata Informasjon
Publisert dato: 18. september 2010
Teknologi: PHP, MySQL
Funksjonalitet: WordPress publiseringsløsning
Ekstern lenke: http://www.mygsadventure.com
Annen info: Personlig webside, del av EdgarStokka.NET