Tu dyreklinikk

Tu dyreklinikk ble etablert i 1970 og var dermed en av de første smådyrklinikkene i Norge. Klinikken har vært under stadig ombygging og modernisering og fremstår i dag som en velutstyrt klinikk som tilbyr det meste av tjenester innen smådyrpraksis.

Tu dyreklinikk er en trivelig klinikk lokalisert i landlige omgivelser med gode parkeringsmuligheter. Klinikken har et bredt faglig tilbud og gode åpningstider. Våre veterinærer er engasjerte og har høy kompetanse å tilby deg og ditt kjæledyr. Vi ønsker å imøtekomme dine forventninger til kvalitet og personlig service.

Vårt mål er friske dyr og fornøyde kunder.

Veterinærene ved Tu dyreklinikk er medlemmer av Den norske veterinærforening (DNV).

Nøkkeldata Informasjon
Publisert dato: 14. april 2012
Teknologi: PHP, MySQL
Funksjonalitet: WordPress publiseringsløsning
Ekstern lenke: http://www.tudyreklinikk.no
Annen info: